Kasvamista ja oppimista


   En osaa kirjoittaa teemoittain asioita. Tai jos osaisin en haluaisi. Ajatus kun tulee, se ei tule samanlaisena uudelleen. Samoin kuin tunteet, ne tuntuvat erilaisilta vaikka tunne olisikin sama. Millainen tunne on ja millaisena sen tunnen yhdistettynä ajatukseen tekevät niistä erilaisia.

Tiedän, että on vaikea pysyä kärryillä mitä ajattelen, niin on minullakin. Ihmispalapeli joka yrittää pysyä vuoristoradan kyydissä. Opin itsestäni koko ajan lisää. Elän hetkissä. Tunnen olevani vahva, mutta kompastelen vielä matkallani eteenpäin, jolloin löydän itsestäni kohtia joissa oletan olevan jokin virhe.
En tavoittele täydellisyyttä, täydellisyyttä ei ole olemassakaan. Edelleenkin tahdon tietää kuka olen ja haluan purkaa itseäni jotta voisin löytää vastauksia kysymyksiin joita en edes vielä tiedä.

Elämä on seikkailu. En tule koskaan olemaan valmis vaikka joskus niin luulisin. Voin olla valmis vain hetken, voin olla valmis johonkin mutta minä itse en voi olla valmis. Elämä on kasvamista ja oppimista. Kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu syystä. Kaikella on jokin tarkoitus vaikken sitä heti näkisikään tai ymmärtäisikään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kanssasi olen vahvempi

Eilisestä huomiseen